Over Ons

5051d8fd-8069-4c18-b58a-b12af862bcbc.webp__PID:6d8a7e66-975f-4999-bdf8-b639eadb4820

Bij Bali Essentials hebben we als doel dé bestemming te zijn voor mensen die op zoek zijn naar producten die bijdragen aan rust, ontspanning en een positieve (mentale) gezondheid. 

Onze thuisbasis strekt zich uit van Nederland tot Thailand, waardoor we toegang hebben tot gespecialiseerde leveranciers en fabrieken die producten leveren die perfect binnen ons assortiment passen.

Wegens onze aanwezigheid in Azië onderhouden we nauwe relaties met onze leveranciers, waardoor we eerlijke prijzen kunnen betalen voor onze producten. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen eerlijke prijzen aan bieden in onze webshop.

In ons huidige assortiment vind je voornamelijk etherische oliën. We zullen ons aanbod in de loop der tijd uit te breiden met producten die in Azië enorm geliefd zijn, maar in Europa nog niet heel erg bekend zijn. 

Naast het aanbieden van producten zijn wij een informatief platform, waar we niet alleen onze producten in de schijnwerpers zetten, maar ook relevante informatie delen over items uit onze webshop en andere interessante aspecten gerelateerd aan Zuidoost-Azië.