Spirituele Cadeaus | Onze Top 10

Spirituele Cadeaus | Onze Top 10

Bij Bali Essentials vinden wij spiritualiteit en innerlijke groei essentiële aspecten van het leven. Dit is ook een van de redenen dat wij zijn gestart met het aanbieden van essentiële olie & diffusers. Geur heeft een enorme invloed op onze gemoedstoestand en daarom vinden wij het geweldig dat steeds meer mensen de voordelen ervaren van het gebruik van aromatherapie.

Met de feestdagen zoals kerst en Sinterklaas om de hoek, vinden wij het dan ook een geschikt moment om onze lijst met de top 10 spirituele cadeaus samen te stellen. Deze cadeaus zijn perfect om aan je dierbare te geven. Uiteraard zijn deze spirituele cadeaus ook geschikt voor verjaardagen van een ander of van jezelf:) In deze lijst staan spirituele cadeaus voor vrouwen en mannen.

 

#1 Spiritueel Cadeau | Etherische olie | Bali Essentials

Wij zijn enorm overtuigd van de kracht van essentiële olie. Gelukkig worden steeds meer mensen bekend met de voordelen voor lichaam en geest die deze oliën kunnen bewerkstelligen. 

Het is dan ook niet voor niets dat wij etherische olie een van de betere cadeaus vinden die je kan geven aan iemand. Omdat elke olie een ander voordeel heeft, is dit cadeau op iedereen toepasbaar. Ken je iemand die slaapproblemen heeft? Geef dan de diffuser + lavendelolie als een cadeau. 

Heb je een dierbare die moeite heeft met het langdurig concentreren? Dan is de pepermuntolie een perfect cadeau.

Tot en met 26 december hebben wij een speciale kerstdeal lopen. Voor €49,95 ontvang je een aroma diffuser + 2 etherische oliën naar keuze.

Link naar kerstdealhttps://www.bali-essentials.nl/pages/kerstdeal
 

#2 Spiritueel kadootje | Meditatie kaarsjes

Een spiritueel cadeau wat zeker in onze top 10 behoort zijn meditatiekaarsjes. Deze kleine kaarsjes zijn perfect om aan te steken tijdens het mediteren of tijdens een moment dat je even tot jezelf wil komen.

Het voordeel van deze kleine kaarsjes is dat ze klein zijn en daardoor maar kort branden. Een klein kaarsje aansteken kan dus gelijk staan aan een meditatiesessie.

 

#3 Spiritualiteit Cadeau | Aroma Diffuser

Een aroma diffuser is een perfect apparaat om van etherische olie te kunnen genieten. Vrijwel elke essentiële olie kan ook gebruikt worden zonder diffuser, maar het verdampen van de olie geeft net dat beetje extra luxe.

Hiernaast is een aroma diffuser een erg stijlvol apparaatje wat in elk huis een mooie toevoeging is.

 

#4 Meditatie Cadeautje | Meditatie Kussen

Een meditatiekussen zorgt voor een verhoogd zitcomfort, wat resulteert in een diepere en langere meditatiesessie. Het kussen is ontworpen om de druk op je heupen en rug te verminderen, waardoor je je langer kunt concentreren zonder ongemak. Bij Bali Essentials zijn wij van mening dat dit spirituele cadeau niet in onze lijst mag ontbreken.

 

#5 Klein Spiritueel Cadeautje | Wierook Stokjes

Wierookstokjes mogen uiteraard niet ontbreken in onze top 10. Zelf gebruiken wij deze dagelijks thuis om een ontspannen sfeer te creëren in huis. Wierook wordt veel gebruikt tijdens gebeden en staat voor een verbinding tussen hemel en aarde. Een top-cadeau voor iemand die van spiritualiteit houdt dus!

 

#6 Spiritueel Cadeau | Edelstenen

Veel spirituele mensen geloven dat edelstenen specifieke energetische eigenschappen hebben. Elke steen wordt geassocieerd met bepaalde krachten, zoals heling, bescherming, liefde of balans. Het geven van een edelsteen kan worden gezien als het overdragen van deze energie.

 

#7 Meditatie Cadeau | Yoga Mat

Yoga is een van de hoofdonderdelen van een spiritueel leven. Heb je een vriend of vriendin die van spiritualiteit houdt, dan is hij of zij vast bekend met de wereld van yoga. Een mooie yoga mat is dus een uitstekend spiritueel cadeau om te geven.

 

#8 Meditatie Cadeau | Stilteretraite

Een stilte retreat is een unieke manier van meditatie die de afgelopen jaren veel aan populariteit heeft gewonnen. In veel kloosters kun je je een aantal dagen terugtrekken, soms in complete stilte.

Deze unieke ervaring is een ontzettend mooi cadeau voor iemand die zich veel bezighoudt met meditatie en spiritualiteit. Veel van deze retreats zijn gevestigd in Thailand maar een aantal kloosters in Nederland biedt dit tegenwoordig ook aan.

 

#9 Meditatie Cadeau | Chakra Kaarsen

Chakra kaarsen zijn heel erg leuk om cadeau te geven. Deze kaarsen vertegenwoordigen de 7 chakra's en ruiken heerlijk. 

 

#10 Meditatie Cadeau | Klankschaal 

Klankschalen worden veel gebruikt bij geluidstherapie, yoga en meditatie. Door het tegen de klankschaal aanslaan wordt water in beweging gezet waardoor je kan ontspannen. Je kan dit vergelijken met het gooien van een steentje in het water. 

 

Terug naar blog

1 reactie

Goede inspiratie! Palo Santo zou hier ook goed tussen passen.

Luuk

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.